2. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SASi Taani streik läks maksma 210 miljonit krooni

Eelmisel nädalal toimunud SASi Taani lennumeeskondade lepinguvastane streik läks ettevõttele maksma 100 miljonit Taani krooni ehk 210 miljonit Eesti krooni.

Nii suureks hindas kahju SASi Taani esindus oma kirjas lennumeeskondade ametiühingule CAU. SASi esindaja Susanne Larsen kirjutas, et ettevõte kaalub nüüd Kopenhaagenist Stockholmi ja Oslosse suunduvate lendude meeskondadesse töötajaid värvata Norrast ja Rootsist, kirjutas Rootsi majandusportaal e24.se.

SASi Taani lennumeeskondade liikmed streikisid eelmise nädala alguses, nõudes paremaid töölepingu tingimusi. Streigi tõttu jäi ära sadu Kopenhaagenist väljuvaid jalinna saabuvaid SASi lende.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077