2. mai 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee: kaubavedu Venemaalt jätkub

Eesti Raudtee esindaja teatel ei ole leidnud kinnitust Reutersi levitatav teade nagu oleks Venemaa seisanud Eesti suunal kaubaveo, vahendas postimees.ee.

Eesti Raudtee võttis vahetult kontakti Venemaa Oktoobriraudtee juhtkonnaga ning selle põhjal saame väita, et ametlikku kinnitust ega mitteametlikke vihjeid, mis kaubavedude piiramist kinnitaksid ei ole, teatas Eesti Raudtee avalike suhete juht Urmas Glase.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077