30. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alates neljapäevast on Sõpruse pst ja Vilde tee ristmik suletud

Seoses tee-ehitusega on Sõpruse pst ja E. Vilde tee ristmik alates neljapäevast, 3. maist kuni 29. juulini liiklusele suletud, teatas Tallinna pressiteenistus.

Nimetatud ajavahemikuks korraldatakse ühistranspordiliinide liiklus ümber. Peale liikluse sulgemist alustab Skanska EMV AS demonteerimis- ja lammutustöödega ning mahukate kaevetöödega, millele järgneb kommunikatsioonide ja sadevete kanalisatsioonitrasside ehitus.

Trollibussiliinide nr 2, 3, 4 ja 9 marsruute lühendatakse. Lõpp-peatus tehakse Sõpruse pst linnast väljuval suunal paiknevas Lepistiku peatuses ja algpeatus Sõpruse pst kesklinna suunal paiknevas Lepistiku peatuses.

Avatakse autobussiliin nr 42 Vambola – Akadeemia marsruudil: Sõpruse pst, Akadeemia tee, Akadeemia tee 29 trollibusside seisuplats, Akadeemia tee, Ehitajate tee, Keskuse tänav, Sõpruse pst, tehes trollibusside seisuplatsil lõpp- ja algpeatuse trollibussiliini nr 3 peatustes ja peatused Sõpruse pst mõlemal suunal paiknevates Vambola ja Liivaku peatustes, linnast väljuval suunal paiknevas Ehitajate tee peatuses, Keskuse tänaval kesklinna suunal paiknevas Männi peatuses ja Akadeemia teel mõlemal suunal paiknevas Keemia ning linnast väljuval suunal paiknevas Mustamäe peatustes.

Liini nr 10 autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile E.Vilde tee, Mustamäe tee, Keskuse tänav ja Sõpruse pst. Ümbersõidul tehakse täiendav ajutine peatus mõlemal suunal Mustamäe teel hoone nr 116 piirkonnas.

Liini nr 11 autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile Sõpruse pst, J.Sütiste tee, Tervise tänav, Retke tee, A.H.Tammsaare tee ja Sõpruse pst. Ümbersõidu marsruudil tehakse täiendavad peatused J.Sütiste teel mõlemal suunal paiknevates J.Sütiste tee peatustes, Kodakondsus- ja Migratsiooniametisse viiva tee ristmiku piirkonnas paiknevates ajutistes peatustes, Tervise tänaval mõlemal suunal paiknevates Tervise peatustes ning Retke teel mõlemal suunal paiknevates Lastehaigla ja Retke tee peatustes.

Liini nr 13 autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile Kadaka tee ja A.H.Tammsaare tee. Peatused tehakse ümbersõidule jäävates peatustes.

Liini nr 17A autobussid on suunatud ümbersõidumarsruudile Tervise tänav, J.Sütiste tee ja Keskuse tänav. Lõpp- ja algpeatus tehakse Keskuse tänav 5 paikneval trollibussiliinide nr 4 ja 9 seisuplatsil ning peatused ümbersõidule jäävates peatustes ja ajutistes peatustes.

Liinide nr 20 ja 20A autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile E.Vilde tee, Mustamäe tee ja A.H.Tammsaare tee. Peatused tehakse ümbersõidule jäävates peatustes v.a A.H.Tammsaare teel kesklinna suunal paiknevas A.H.Tammsaare tee peatuses.

Liini nr 28 autobussid suunatakse ümbersõidumarsruudile E.Vilde tee, Mustamäe tee, A.H.Tammsaare tee ja Sõpruse pst. Peatused tehakse ümbersõidule jäävates peatustes v.a A.H.Tammsaare teel kesklinna suunal paiknevas A.H.Tammsaare tee peatuses.

Liini nr 61 autobussid on suunatud ümbersõidumarsruudile Tervise tänav, J.Sütiste tee, Keskuse tänav ja Mustamäe tee. Peatused tehakse ümbersõidule jäävates peatustes ja ajutistes peatustes.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077