26. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikafirma DPD Eesti käive kasvas pea poole võrra

Rahvusvahelise logistikafirma DPD Eesti ASi eelmise aasta kogukäive kosus mullusega võrreldes 48% võrra, 66,36 miljoni kroonini, teatas firma.

Pakkide arv on ettevõtte andmetel samuti kasvanud ligi poole võrra - käsitletud pakkide koguarv oli eelmisel aastal 1,24 miljonit, mis on 47% enam kui 2005. aastal.

DPD Eesti tegevjuhi Tarmo Taeli sõnul oli käibe ja pakimahu tõusu taga nii üleüldine positiivne majandusareng kui ka ettevõtte järjepidev teenuste, depoode, jaotusvõrgustiku ja töötajate teadmiste ning motivatsioonisüsteemi arendamine.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077