26. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Toyota-müüja sisustas Aston Martini messiboksi

Autoärimehe, Elke Grupi nõukogu liikme Peeter Kanguri ettevõte Elke Mebeles sisustas Riias toimuval automessil Baltic International Motorshow Rolls-Royce'i, Aston Martini and Mansoryi boksi.

Rolls-Royce Phantomi, Aston Martin Vanquishi, Aston Martin DB9 Coupe ja Bentley Continental GTC kõrval ilutses disainmööbel maailmakuulsatelt brändidelt Fritz Hansen, Corinto, Johanson Design, Franco Mobili, Caimi Brevetti ja Arper, teatas ettevõte.

Eesti Elke Mööbli tütarfirma Lätis Elke Mebeles esindab enam kui 45 tuntut disainmööbli tootjat Skandinaaviast ja Lääne-Euroopast.

Baltic International Motorshow toimub Riias 24.-29. aprillini.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077