24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata uut Peugeot 308

Automedia lugeja tabas uue Peugeot' Lõuna-Aafrikast Stellenboschist.

Filmimeeskond valmistas autot ette reklaamfotode tegemiseks.

Uue 308 esmaesitlus toimub Frankfurti autonäitusel septembris.

Fotodelt on näha, et 308 on suurem kui eelkäija 307. Autot veab mootor, mis on ehitatud koos BMWga. Valikus on nii 1,6 liitrine bensiinimootor kui ka 2,2 liitrine turbodiisel.

Mudelivalikusse tuleb ka diiselhübriid, mida veab edasi Peugeoti 80kW 1,6 liitrine turbodiisel. Sel mudelil on poolautomaatne käigukast ja pidurisüsteem, mis aitab akusid laadida. Nikkelmetallhüdroksiid aku on väidetavalt väga kompaktne.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077