24. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn Rally ähvardab kesklinna ummistada

Tipptunniks Tallinna kesklinna kavandatud Eesti autoralli-meistrivõistluste kiiruskatse ähvardab pealinna liikluse umbe ajada.

4. mai õhtupoolikul peetavaks etapiks suletakse kell 17.00-20.30 Vabaduse väljak, Kaarli puiestee, Toompea, Toompuiestee, Adamsoni, Koidu, Wismari, Villardi, Roopa, Endla ja Tõnismägi tänav. Parkimine on rallitrassil keelatud alates 3. mai keskpäevast, kirjutas SL Õhtuleht.

Ralli pärast tunnevad muret nii raja läheduses elavad inimesed kui ametnikud. Transpordiameti juhtspetsialisti Toivo Allikmäe sõnul tähendab kiiruskatse linlastele ääretult suurt ebamugavust, kuna kogu liiklus suunatakse ümber.

Eesti Autospordi Liidu asepeasekretär Priit Pallo sõnul aga on üritus positiivne, kuna annab linnale populaarsust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077