16. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viru Keskusesse pigistatakse 35 autot

Neljapäeval algav automess City Auto 2007 toob Viru Keskuse kahele korrusele 35 autot, millest enamus on 2007. aasta uudismudelid.

Üks õnnelik külastaja lahkub 21. aprillil näituselt uhiuue Kia Cee'd võtmetega, mis on raadio Elmar auhinnamängu peavõit, teatasid messi korraldajad.

Autonäituse korraldaja Jane Tiro sõnul on väljapanek esinduslik, tähelepanuväärsematest eksponaatidest nimetas ta väljapaistva disainiga maasturi Dodge Nitro Eesti esmaesitlust ning käesoleva aasta rahvusvaheliste autonäituste kroonimata iluduskuningannat Alfa-Romeo Spider. Viimane on ühtlasi ka kogu väljapaneku kõige kallihinnalisem auto.

Maastikuautode austajatele näidatakse värskeid mudeleid Land Rover Freelander 2, Mitsubishi Pajerot ning Outlanderit.

"City Autol on sobilikke valikuid kõikidele maitsetele - nii luksust, mugavust ja elegantsi kui ka ruumikust, mõõdukaid kulusid ning praktilisust hindavatele inimestele. Näiteks mahub loetellu ka viimase kahe aasta Eesti ja Läti populaarseim väikeauto Hyundai Getz," on Tiro ekspositsiooniga rahul.

Messil City Auto 2007 osalevad Mariine Auto AS, Silberauto AS, Itaalia Auto AS, Kia Auto AS, Ascar Tallinn AS, Kommest Autokeskused OÜ, Hyundai Motor Baltic, Nissan Nordic Europe OY ja Inchcape Motors Estonia OÜ.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077