16. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas avatakse Škoda autokeskus

Škoda kontserni juhatuse liige Fred Kappler avab täna Tallinnas, Paldiski mnt alguses 55 miljonit krooni maksva Škoda uue autokeskuse.

Škoda on Eesti autofirmadest teadaolevalt ainus, kes sel aastal Tallinnas uue müügi- ja teeninduskeskuse avab, teatas firma.

Škoda esindaja, Auto 100 ASi juhatuse liikme Janek Aaviku sõnul saavad Škoda kliendid Eestis lõpuks esindusliku ja kontserni nõuetele vastava müügi- ja teeninduskeskuse. “Eesmärk on kahe aastaga rajada ulatuslik üleriigiline müügivõrk ning saavutada sarnaselt Skandinaavia turgudele Škoda müügiks viie protsendi suurune turuosa,” lausus Aavik.

2005. aasta lõpus Škodade esindusõiguse saanud Auto 100 müüs möödunud aastal kokku 1056 sõidukit, enim müüdud mudel oli Škoda Octavia. Ettevõte käive ulatus möödunud aastal auditeerimata andmetel üle 250 miljoni krooni, käesoleval aastal investeeritakse 50 miljonit krooni.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077