14. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingi sadamatöölised streigivad

Helsingi sadamatöölised alustasid täna hommikul streiki, põhjendades seda erimeelsustega operaatorfirma Finnsteveni juhtkonnaga.

Homme hommikuni kestvas streigis osaleb 490 Finnsteveni sadamatöölist, streik halvas kaubaliikluse Helsingi Läänesadamas, Sompasaare ning Kirkonummi Kantviki sadamates, vahendas postimees.ee Soome televisiooni.

Streigi organiseerinud ametiühingu juhi Asko Mäki-Rahkola sõnul on streigi põhjus erimeelsustes ametiühingu ja ettevõtte juhtkonna vahel tööjõupoliitika küsimustes.

Tallinki esindaja Tuomas Nylundi ja Eckerö Linesi esindaja Taru Keroneni sõnul ei häiri streik nende laevafirmade tegutsemist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077