12. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitsubishi Evo X on lõpuks ometi testimisel!

Automedia spioonfotograafid tabasid lõpuks Mitsubishi Lancer Evo X testimiselt.

Peale seda kui Jaapani autotootja näitas üht ideeautot teise järel ja mängis fännide närvidega, lasti mullu jaanuaris Detroidis välja ka kontseptauto. Nagu piltidelt näha pole kontseptil ja tootmisse mineval mudelil mingit vahet.

Olles samas kategoorias Subaru Impreza WRX-iga ja ülioodatud superauto Nissan Skyline GTR-iga, võib Evost saada, see mis ta praegu on - oma klassi parima juhitavusega auto. Kaheliitrisest turbomootorist tulev tohutu hobusekari pannakse teele läbi intelligentse nelikveosüsteemi S-AWC (Super All Wheel Control).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077