12. aprill 2007
Jaga lugu:

Mitsubishi Evo X on lõpuks ometi testimisel!

Automedia spioonfotograafid tabasid lõpuks Mitsubishi Lancer Evo X testimiselt.

Peale seda kui Jaapani autotootja näitas üht ideeautot teise järel ja mängis fännide närvidega, lasti mullu jaanuaris Detroidis välja ka kontseptauto. Nagu piltidelt näha pole kontseptil ja tootmisse mineval mudelil mingit vahet.

Olles samas kategoorias Subaru Impreza WRX-iga ja ülioodatud superauto Nissan Skyline GTR-iga, võib Evost saada, see mis ta praegu on - oma klassi parima juhitavusega auto. Kaheliitrisest turbomootorist tulev tohutu hobusekari pannakse teele läbi intelligentse nelikveosüsteemi S-AWC (Super All Wheel Control).

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee