9. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raudteelaste ametiühingu esimehest sai GoRaili direktor

Alates tänasest töötab rahvusvahelist rongiliiklust korraldava AS GoRaili arendusdirektorina Jolan Ševtsov, kes seni töötas Eesti Raudteelaste Ametiühingu esimehena.

"Soovin end uues valdkonnas proovile panna, hakkan tegelema äsja avatud Tallinn-Peterburi ning Tallinn-Moskva rongiliiniga," ütles Ševtsov. Samuti hakkab Ševtsov tegelema uue võimaliku Tallinn-Riia rongiliiniga, mille avamisest on seni ideetasandil räägitud, teatas firma.

Ševtsov jätkab hetkel ajutiselt ka ametiühingu juhtimist, kuid plaanib juhatuse esimehe ametist uute töökohustuste tõttu lahkuda. Ta lisas, et muudatusi ametiühingu töös ja eesmärkides tema lahkumine kaasa ei too. Ševtsov juhtis ametiühingut kuus aastat.

Rahvusvahelise reisijateveoga tegelev AS GoRail korraldab reisijatevedu Tallinn-Moskva ja Tallinn-Peterburi suunal. AS GoRail kuulub turismi- ja transpordiettevõtete gruppi Go Group.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077