6. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kreekas Santorini saare lähistel uppus suur kruiisilaev

Eile Kreekas Santorini saare lähistel karile sõitnud Kreeka kruiisilaev uppus täna. Seni on kadunud kaks prantslasest turisti, keda tuukrid ümbruskonnast otsivad.

Aluselt evakueeriti paari tunni jooksul 1153 reisijat, leidmata on veel 45aastane prantsuse mees oma 16aastase tütrega, vahendas Reuters.

22 412-tonnine alus Sea Diamond sõitis karile vaid mõni minut enne Kreeka ühes populaarsemas turismipiirkonnas asuva maalilise saare kaldale saabumist. Laeva uppumisega tekkis saare juurde ka väike õlireostus, kuid selle koristasid rannavalve meeskonnad juba ära.

Pardal oli hulk turiste, peamiselt Ameerikast, Hispaaniast ja Prantsusmaalt, ning 390-liikmeline meeskond.

Õnnetuse põhjuseid selgitatakse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077