5. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

71 vigastatut Pariisi rongiõnnetuses

71 inimest sai kergelt viga, kui pendelrong sõitis vastu piirdeid ühes Pariisi rongijaamas.

Õnnetus juhtus hommikuse tipptunniajal Gare de l'Estis, kirjutas BBC News. Kuigi rong liikus aeglaselt, kukkusid inimesed kokkupõrke tagajärjel. 58 inimest viidi haiglasse. Enamus kannatanutest sai kukkumise käigus sinikaid.

Prantsusmaa transpordiminister Dominique Perben algatas ametliku juurdluse, et teada saada õnnetuse põhjust. Politsei küsitleb ka rongijuhti.

Üheksavagunilises rongis oli umbes 600 inimest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077