2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus parkimiskord teeb varased tööleminejad nõutuks

Tallinna kesklinna tasulise parkimisala laienemine teeb muret ettevõtetele, kus tööpäev algab enne, kui ühistransport liikuma hakkab, kuid linnaametnike sõnul peavad ettevõtjad nende probleemidega ise toime tulema.

Pagaripoistes algab tööpäev kell viis hommikul. Alates tänasest ei saa töötajad oma autosid enam tasuta maja ette parkida, kuna nüüd kuulub ka Vana-Lõuna tänav kesklinna tasulise parkimise ala sisse, kirjutas ETV24.

"Mina oleks nõus tulema ka ilma autota tööle, aga kuna ma pean juba kell viis kohal olema, siis ühistransport ei käi ju sel ajal," oli Pagaripoiste autojuht Rein Kana nõutu. "Linn võiks ju mõelda nende inimeste peale ka, kes peavad varakult tööle tulema."

"Paljud ettevõtjad on selle omalt poolt ära lahendanud omapoolse töötajate transpordiga," ütles Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli. "Linn ei saa 24 tundi ööpäevas ühistransporti tööle panna."

Parkimistasude näol laekub linnakassasse umbes 40 miljonit krooni aastas. Tasulise parkimisala laiendamisega saab linn aastas juurde orienteeruvalt 4 miljonit. Jaanus Mutli sõnul läheb osa rahast selleks, et Tallinna liikluskorraldust parandada, osa ka Tallinna teedesse. "Sellel rahal ei ole märki juures, et ta peaks kindlasse kohta minema," ütles Mutli.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077