2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Auto 100 investeerib üle 50 miljoni krooni

Škoda autode esindaja Auto 100 ASi käive ulatus möödunud aastal auditeerimata andmetel üle 250 miljoni krooni, käesoleval aastal investeerib ettevõte 50 miljonit krooni, teatas ettevõte.

2005. aasta lõpus Škodade esindusõiguse saanud, Auto 100 juhatuse liikme Janek Aaviku sõnul on ettevõte vähem kui pooleteise aastaga rajanud üleriigilise müügi- ja teenindusvõrgu ning Škodade müük on võrreldes ülemöödunud aastaga kasvanud 76%.

“Peame ka turule tänulikud olema - meie turule tulek sattus heale ajale ja meil õnnestus turu kasvust osa saada” märkis Aavik. Auto 100 müüs möödunud aastal kokku 1070 uut sõidukit, enim müüdud mudel oli Škoda Octavia.

Auto 100 käesoleva aasta investeeringutest suurimad on uue müügi- ja teeninduskeskuse avamine Tallinnas, Paldiski maantee alguses. Tegemist on esimese Škoda tehase kontseptsioonile vastava müügikeskusega Baltikumis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077