27. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna ja Peterburi vahel avatakse lennuliin

Täna, 27. märtsil, toimunud lennundusalastel läbirääkimistel Eesti ja Venemaa vahel lepiti kokku uue lennuliini avamine Tallinna ja Peterburi vahel, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Moskvas Vene Föderatsiooni Transpordiministeeriumis toimunud läbirääkimistel oli kõne all Eesti Vabariigi Valitsuse ja Vene Föderatsiooni Valitsuse vahelise lennuühenduse kokkuleppe täiendamine, et oleks võimalik lisada sinna uue marsruudina Tallinna-Peterburi suund.

Lennuühenduse kokkulepe Eesti ja Venemaa vahel sõlmiti 2000. aasta suvel, mil otsustati avada Moskva ja Tallinna vaheline lennuliin.

Eesti poolt osalesid läbirääkimistel transpordi ja transiidi teenindamise asekantsler Nathan Tõnnisson, lennundus- ja merendusosakonna asejuhataja Allan Mäll, Lennuameti peadirektor Koit Kaskel ja Eesti Suursaatkonna Moskvas I sekretär Ivo Parmas.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077