26. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarte Liinid võib Kuressaare Jahisadama kohalt lükata

Kuressaarele kuuluv AS Kuressaare Jahisadam võib minna hingusele, kuna sadama haldajaks kinnitatud Saarte Liinid võtab üle suurema osa selle funktsioonidest.

Meie Maa andmetel pooldab linnavalitsus ASi Kuressaare Jahisadam tegevuse lõpetamist ja seda meelt on ka firma nõukogu esimees Kalle Koov.

"Ärme ruttame sündmustest ette ja ootame kõigepealt ära järgmise nädala reedel toimuva AS-i Kuressaare Jahisadam nõukogu kokkusaamise ja seejärel aset leidva aktsionäride üldkoosoleku," lausus Koov.

100% linnale kuuluv AS Kuressaare Jahisadam võib tegevuse lõpetada, kuna Kuressaare linnavolikogu kinnitas sadama haldajaks AS Saarte Liinid, mis võtab üle suurema osa ASi Kuressaare Jahisadam funktsioonidest.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077