26. märts 2007
Jaga lugu:

Mõnes maaliinide bussis sõidad kui pommi otsas

Ülevaatusel sõidukõlbmatuks tunnistatud bussid sõidavad vale numbriga regulaarselt mõnel maaliinil, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eelmisel nädalal algatas Jõhvi politseiosakond uurimise seoses maakonnaliinidel sõitvate OÜ Ekspress-Auto L ülevaatuseta bussidega, millele olid kinnitatud valed numbrimärgid. Paar nädalat tagasi trahviti sama süüdistuse alusel AS-i Harjumaa Liinid bussijuhti Ivarit, kes enda sõnul polnud ise numbrite vahetusest teadlik.

Väidetavalt remonditakse Eestis busse korrapäraselt vaid vähestes ettevõtetes ning bussijuhid peavad seda sageli piletite müügist saadud summade eest ise tegema, et aga piletitulu moodustab suure osa nende sissetulekust, ei ole paljudel bussijuhtidel huvi busse tehniliselt korras hoida. Nii näiteks üritatakse parandada purunenud osi, selle asemel et need uute vastu välja vahetada. Maaliinide bussid on sõidus maksimaalse graafikuga ning neid ei saa vajaduse korral teiste samaväärsetega asendada.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee