23. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuressaare ringtee suurremont maksab 80 miljonit krooni

Kuressaare ringtee rekonstrueerimise projekt Roomassaare sadamast kuni Kellamäe ringini kulgeva 8,4 km pikkuse teelõigu osas läheb maksma 80 miljonit krooni.

Projekti koostas Reaalprojekt OÜ, mille juht kohtus eile ringteega piirnevate omavalitsuste esindajatega ja kohalike teemeistritega. Lepiti kokku, et Kuressaare linn ja Kaarma vald selgitavad kahe nädala jooksul välja kõik ringteega haakuvad detailplaneeringud ja kaugemad arendushuvid, kirjutas Oma Saar.

Omavalitsuste ülesandeks jäävad ka läbirääkimised rekonstrueerimistöödega haakuvate maade omanikega maade võimaliku omandamise või võõrandamise suhtes. Saarte Teedevalitsuse juhataja asetäitja Toomas Magus ütles, et kindlasti kaovad ringteelt mõned ristmikud. „Ringtee funktsioon on midagi muud kui tekitada iga saja meetri tagant ristmikke.”

Ringtee suurremont algab suvel ja peab valmis saama järgmise aasta veebruaris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077