23. märts 2007
Jaga lugu:

Kuressaare ringtee suurremont maksab 80 miljonit krooni

Kuressaare ringtee rekonstrueerimise projekt Roomassaare sadamast kuni Kellamäe ringini kulgeva 8,4 km pikkuse teelõigu osas läheb maksma 80 miljonit krooni.

Projekti koostas Reaalprojekt OÜ, mille juht kohtus eile ringteega piirnevate omavalitsuste esindajatega ja kohalike teemeistritega. Lepiti kokku, et Kuressaare linn ja Kaarma vald selgitavad kahe nädala jooksul välja kõik ringteega haakuvad detailplaneeringud ja kaugemad arendushuvid, kirjutas Oma Saar.

Omavalitsuste ülesandeks jäävad ka läbirääkimised rekonstrueerimistöödega haakuvate maade omanikega maade võimaliku omandamise või võõrandamise suhtes. Saarte Teedevalitsuse juhataja asetäitja Toomas Magus ütles, et kindlasti kaovad ringteelt mõned ristmikud. „Ringtee funktsioon on midagi muud kui tekitada iga saja meetri tagant ristmikke.”

Ringtee suurremont algab suvel ja peab valmis saama järgmise aasta veebruaris.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee