20. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tulika Takso tõstab hinda

Aprillist tõstab Tulika Takso sõidukilomeetri hinda. Praegugi odavamad Viking ja Krooni Takso hinda tõsta ei kavatse.

Alates 17. aprillist plaanib Eesti suurim taksofirma tõsta Tulika Takso ja Tallinna Taksopargi taksodel sõidukilomeetri ja ootetunni hinda, kirjutas SLÕhtuleht.

Senine päevane sõidukilomeetri tasu tõuseb 7 kroonilt 80 sendilt 9 krooni 40 sendini. Kui praegu päeva- ja öötariifil vahet pole, siis edaspidi tuleb kella ühest öösel kuni hommikul kuueni välja käia 11 krooni ja 80 senti kilomeetri eest.

Ootetunni hind tõuseb praeguselt 170 kroonilt kolmekümne krooni võrra, 200 kroonile. Hinnatõus puudutab ka Maksitaksosid, kus sõiduvahendeiks on 8–12kohalised bussid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077