19. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur konteinersadamate operaator kaalub Eestisse tulekut

Suuruselt maailma kolmas konteinersadamate operaator DP World kaalub Eesti või mõne Eesti naaberriigi turule sisenemist, kirjutas Bloomberg.

"Me oleme globaalsed tegutsejad," ütles DP Worldi tegevdirektor Ganesh Raj. "Igas regioonis peaks olema meie sadamate võrgustik. Balti riikide regioon kasvab meie arvates Euroopas keskmisest natuke kiiremini ja me tahame seetõttu sellesse regiooni siseneda," rääkis Raj.

DP World kontrollib maailmas 50 sadamaterminali 30 erinevas riigis, näiteks Hiinas, Austraalias, Saksamaal ja Venezuelas.

Ettevõte kuulub Dubai emiraadile. Ettevõttest sai maailma suuruselt kolmas operaator pärast Londoni firma Peninsular & Oriental Steam Navigation Co ülevõtmist eelmisel aastal.

DP World investeerib järgnevatel aastatel Indiasse kuni 2 miljardit dollarit.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077