16. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bussijuht varastas kassast 40 000 krooni

Viljandi kohus mõistis süüdi Kaido, kes bussijuhina töötades oli vaid kuu aja jooksul oma tasku pannud 40 333 krooni firma raha ning selle kasiinos maha mänginud.

Kaido endist tööandjat, aktsiaseltsi Taisto Transport kohtus esindanud Tiia Kängsepp rääkis, et umbes aasta ettevõttes töötada jõudnud mehel oli puudujääke juba varemgi, kuid ta suutis need ära maksta, kirjutab Sakala.

Päris käest läks asi eelmise aasta 8. augustist, mil Kaido omastas veidi rohkem kui kuu aja jooksul 40 333 krooni 40 senti. Riisumine kestis 11. septembrini.

Kängsepa teada käis Kaido igal õhtul kasiinos mängimas ja sinna varastatud raha läkski.

Kokkuleppemenetluse korras karistas kohus süüdlast 30-päevase vangistusega, mida ei pöörata täitmisele, kui ta ei riku 18-kuulise katseaja tingimusi. Mehel tuleb maksta ka 5400 krooni sundraha riigi tuludesse.

Samuti rahuldas kohus Taisto Transpordi tsiviilhagi ning mõistis Kaidolt välja 40 333 krooni 40 senti, mida too peab maksma 500 krooni kaupa kuus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077