14. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Porsche läbis kosmeetilise kohenduse

Siin on Automedia fotograafide parimad pildid Porsche Boxsteri ja Caymani faceliftitud versioonidest. Pildid ise on tehtud Põhja-Skandinaaviast, kus masinad olid talvetestidel.

Boxster tegelikult juba läbis kerge kohenduse 2004. aastal, mis tähendab, et uus mudel peaks tulema 2008. aastal. Mõlemal autol on esistangesse siginenud LED-idest päevasõidu tuled. Samuti on õhuvõtu avad märksa ümaramad. Ka tagumine pamper on mõlemal autol täiesti uus ja tagatuled on vahetatud LED-idega versiooni vastu.

Tehnilised uuendused on seni teadmata, nagu ka muutused auto interjööris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077