14. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mega-Golf jäi spioonikaamera ette

Siin on esimesed Automedia pildid tõelisest rakett-Golfist mudelinimega R36.

Just enne mudelivahetust, laseb Volkswagen Golfist sellesügisesel Frankfurdi näitusel välja megagolfi. Mootoriks saab väikesel kahuril Passat R36 pealt tulev kolmeliitrine V6, mis arendab pöörased 300 hobujõudu. Välimus saab autol olema veelgi agressiivsem kui seda on R32-l.

Õhuvõtuavad on tohutult suured ja tagastange all on diffuusor ja jämedad väljalaskeavad. Loomulikult saab auto olema nelikveoline, sest oleks idiootsus seda jõudu teele läbi esirataste lasta.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077