8. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaubavedu Põhjamerest Tallinna muutub kiiremaks

Belgia rannikul asuv Zeebrugge sadam sõlmis Tallinna sadamaga koostööleppe, et arendada kaubaliiklust Põhjamere ja Läänemere vahel.

Koostöölepinguga tahetakse edendada projekti "Maanteed merel", mille eesmärk on muuta merel toimuv kaubavedu Põhjamerest Tallinna või Venemaale sama kiireks kui maanteid kasutades, kirjutas ETV24.

ASi Tallinna Sadam juhatuse esimees Ain Kaljurand ütles "Aktuaalsele Kaamerale", et Zeebrugge sadamal on muljetavaldavad plaanid ja kasvamissoovid. Tema sõnul tahab ka Tallinna Sadam lähiajal palju investeerida.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077