6. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eelleping Ryanairi ja Eesti vahel jääb täna sõlmimata

Eelleping lennukompanii Ryanair ning majandus-ja kommunikatsiooniministeeriumi vahel jäi täna lennufirma esindaja haigestumise tõttu allkirjastamata.

Täna pidid majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ametnikud allkirjastama nn kavatsuste protokolli, mis oleks olnud esimene samm Iiri lennukompanii Ryanairi Eestisse laienemiseks.

Ministeeriumi pressiesindaja Anu Mõistliku sõnul seda täna aga 99,9 protsendilise tõenäosusega ei tehta, kuna lennufirma poolne esindaja jäi haigeks. Küsimusele, kas esindaja ise oma allkirja paberile andis, nagu nädala alguses lubati, ei osanud Mõistlik vastata, öeldes vaid, et neil puudub Ryanairiga kontakt.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077