5. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Horvaatia investeerib 31,5 miljardit krooni raudteesse

Horvaatia raudtee ettevõte Hrvatske Željeznice plaanib rekonstrueerida ja ehitada osaliselt uue tee Ungarist Rijekase linnani Aadria mere rannikul, mis on Horvaatia suurim sadam.

Raudtee läbib Horvaatia mägist piirkonda, kirjutas kohalik majandusveeb Business.hr. Raudteel on kaks rööpapaari, 29 kilomeetrit tunneleid ja 11 kilomeetrit sildu. Kogu ehitus läheb maksma 15 miljardit kuna ehk 31,5 miljardit krooni..

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077