2. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiibadeta Vilnius

Leedu turismiettevõtted väidavad, et turistid ei külasta Vilniust, sest lennukipiletid sinna on kallid ja lennujaam kole.

Leedu majandusleht Verslo Zinios kirjutas, et lätlased ja eestlased lendavad kaks korda rohkem kui leedukad. Riia lennujaam on tunduvalt võimsam ja investeerib rohkem kui Vilniuse rahvusvaheline lennujaam, teenindades isegi osa Leedust.

Ka Tallinna lennujaam teenindab rohkem reisijaid, kuigi Eestis elab poole vähem inimesi kui Leedus.

Leedu lennujaamade esindaja ütles, et on ebaaus võrrelda Vilniuse ja Riia lennujaamu, kuna Lätis on vaid üks lennujaam, Leedus on neid kolm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077