1. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võru ärimees ostab autosid Florida interneti-oksjonilt

Firma Võru Autoaed juht Eston Kurvits ostab USA Florida interneti-oksjonil autosid, et need hiljem Eestis müüki panna, kirjutas Maaleht.

Oksjonil osaleda pole tema sõnul keeruline: partner USAs saadab paroolid, edastab need Võrru, kus Kurvits end laua taha sätib, õigele lehele sisse logib ning pakkumisi tegema hakkab. Live-oksjonid toimuvad USAs igal tööpäeval. Ühe auto müümine kestab 1-2 minutit.

"Kummaline on mõelda, et minu oksjonipartnerid teevad samal ajal pakkumisi Colombiast või Saudi-Araabiast," märkis Kurvits.

Odavad autod on tema sõnul USAs juba romuks aetud ja nende transport ja tollimaks on tihti kallimad, kui auto USAs maksis. Odavat, 50 000-60 000 krooni maksvat autot pole Kurvitsa sõnul mõtet lihtsalt tuua.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077