27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toivo Asmer: Markko Märtin, tule tagasi!

Vormelisõitja Marko Asmeri mänedžerist isa Toivo Asmer kutsus aripaev.ee-le antud online-intervjuus rallisõitjat Markko Märtinit tagasi ralliradadele.

Aripaev.ee lugeja küsis Toivo Asmerilt, kuidas hindate Markko Märtini taandumist tippspordist. Kui raske võiks tal olla võidusõidurajale naasmine (vahepealne praktika puudumine, psühholoogiline valmisolek). Asmer vastas nii: "Markko Märtini taandumine tippspordist tekitas rallis tõsise tühimiku. Tegemist on erakordselt andeka ja tööka sõitjaga. Mul on südamest kahju, et ta enam ei sõida. Aktsepteerin tema otsuseid. Olen veendunud, et ta suudaks ralliradadele tagasi pöörduda kui tal tekiks taoline soov. Endise tippsportlasena olen kindel, et aja möödudes psühholoogiline tase taastub (taastus). Markko, tule tagasi!".

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077