27. veebruar 2007
Jaga lugu:

Toivo Asmer: Markko Märtin, tule tagasi!

Vormelisõitja Marko Asmeri mänedžerist isa Toivo Asmer kutsus aripaev.ee-le antud online-intervjuus rallisõitjat Markko Märtinit tagasi ralliradadele.

Aripaev.ee lugeja küsis Toivo Asmerilt, kuidas hindate Markko Märtini taandumist tippspordist. Kui raske võiks tal olla võidusõidurajale naasmine (vahepealne praktika puudumine, psühholoogiline valmisolek). Asmer vastas nii: "Markko Märtini taandumine tippspordist tekitas rallis tõsise tühimiku. Tegemist on erakordselt andeka ja tööka sõitjaga. Mul on südamest kahju, et ta enam ei sõida. Aktsepteerin tema otsuseid. Olen veendunud, et ta suudaks ralliradadele tagasi pöörduda kui tal tekiks taoline soov. Endise tippsportlasena olen kindel, et aja möödudes psühholoogiline tase taastub (taastus). Markko, tule tagasi!".

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee