27. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toivo Asmer: loodan, et Marko jõuab F1 sarja lähiajal

Vormelisõitja Marko Asmeri mänedžerist isa Toivo Asmer ütles online-intervjuus aripaev.ee-le, et poja unistus on jõuda F1 sarjas Ferrari tiimi.

Ta lisas, et loodab, et Marko jõuab F1 karusselli lähiajal.

Aripaev.ee lugeja küsis Toivo Asmerilt, et mis oleks Marko ja teie unelmatetiim, kus vormelis võistelda. Toivo Asmer vastas, et F1 tiimide hiulgas oleks selleks kahtlemata Ferrari.

"Küsimus pole ainult tänases päevas ja Ferrari tugevuses, vaid selles, et Ferrarit võib võrrelda fööniksiga. Ükskõik kui madalas seisus läbi aastate on ka oldud, ikka ja jälle tõustakse tippu. Selle tiimi ümber on alati olnud eriline fluidum ja pole ühtegi F1 sõitjat, kes poleks tahtnud selle tiimi ridades võistelda. Kas Marko kunagi sinna jõuab, on raske ennustada. Loodame küll seda, et Marko F1 karusselli lähiajal jõuab," kommenteeris Asmer.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077