19. veebruar 2007
Jaga lugu:

Maakonnaliinidel hakkavad vurama uued Scania bussid

AS GoBus võtab homme Scania Eestilt vastu uued Scania OmniLine bussid, mis hakkavad teenindama reisijaid maakonnaliinidel, teatas ettevõte.

„Kümme uue põlvkonna bussi maaliinidel tähendavad reisijateveos uut kvaliteeti,” ütles AS GoBus juhatuse esimees Aivo Pärn. Homme lisanduvad Scania OmniLine bussid hakkavad peamiselt teenindama Tartumaa reisijaid.

Tartus OÜ-s Baltcoach valmistatud Scania OmniLine bussid on leidnud Euroopas laialdast tunnustust kui usaldusväärne maakonnaliinide ja linnalähiliini buss, mis on töökindel, säästlik ja suure reisijate mahutavusega.

Bussid on 12,7 m pikad ning 7,2 m³ suuruse pagasiruumiga. Busside varustusse kuuluvad: 51 mugavat reguleeritavate seljatugedega istet, turvavööd, LED- infotablood, konditsioneer, Opticruise automaatne käiguvahetussüsteem. Juhi ja reisijate ohutust tagavad kõigi rataste ühtlast ning usaldusväärset pidurdamist võimaldavad ABS ketaspidurid. Scania Omni-seeria bussid vastavad Euroopa ohutusstandardile ECE R66, mis kehtestab ranged piirid kere deformeerumisele bussi ümbermineku avarii korral.

GoBus on üks Eesti suuremaid bussiettevõtteid, mis pakub stabiilset ning kättesaadavat ühistransporditeenust nii linna-, maakonna- kui ka linnadevahelistel liinidel ning teostab tellimusvedusid. Ettevõtte annab tööd ligi 1000 inimesele.

Go Bus kuulub turismi- ja transpordiettevõtete kontserni Go Group. Ettevõte plaanob bussiparki investeerida sel aastal 150 miljonit krooni.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee