12. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinki Victoria I naaseb liinile

ASi Tallink Grupp teatel naaseb kaks nädalat garantiidokkimises viibinud kruiisilaev Victoria I Tallinn-Stockholm liinile homme.

Esimese dokkimisjärgse reisi teeb Victoria I Tallinnast 13. veebruari õhtul kell 18. Victoria I naasemisega Eesti ja Rootsi vahelisele laevaliinile hakkavad väljumised mõlemast sihtsadamast toimuma taas iga päev.

Tegu oli plaanipärase dokkimisega ühendatud garantiijärgse dokkimisega, mida regulatsioonide järgi peab reisilaevadele teostama kaks korda viie aasta jooksul. Victoria I valmis ning alustas opereerimist Tallinn-Stockholm liinil 2004. aasta kevadel.

AS Tallink Grupp opereerib Tallinn-Stockholm liinil kruiisilaevadega Victoria I ja Romantika.

Romantika sõsaralus Victoria I on ehitatud 2004. aastal Soomes, Aker Yards'i laevatehases, alus võtab korraga peale kuni 2500 reisijat ja 1000 liinimeetrit sõidukeid. Romantika valmis Aker Yards`i tehases aastal 2002.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077