30. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Eesti Raudtee tasude tõus ei mõjuta rongipileti hinda

Eesti Raudtee infrastruktuuritasude tõus tuleval aastal jätab piletihinnad tõenäoliselt puutumata, sest tasude osakaal ei ole reisironginduse kuludes kuigi suur.

Juba Eesti Raudtee taasriigistamise ajal kinnitas majandusminister Edgar Savisaar, et tänavu raudtee infrastruktuuritasusid ei tõsta, kuid tulevikus on see paratamatu. Eile raudteefirma suurklientidele esinenud majandusministeeriumi kantsler Marika Priske kinnitas avalikult, et tasude struktuur ja suurus vaadatakse üle.

Priske sõnul on veel vara öelda, kui palju tasu tõstetakse, sest selleks ei piisa vaid Eesti Raudtee soovist – heakskiidu peab andma ka raudteeinspektsioon, kirjutas Postimees. Kõige varem võib tõus tulla järgmise aasta kevadest. Varem on räägitud võimalusest, et tasud tõusevad kuni kolmandiku.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee