30. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Raudtee tasude tõus ei mõjuta rongipileti hinda

Eesti Raudtee infrastruktuuritasude tõus tuleval aastal jätab piletihinnad tõenäoliselt puutumata, sest tasude osakaal ei ole reisironginduse kuludes kuigi suur.

Juba Eesti Raudtee taasriigistamise ajal kinnitas majandusminister Edgar Savisaar, et tänavu raudtee infrastruktuuritasusid ei tõsta, kuid tulevikus on see paratamatu. Eile raudteefirma suurklientidele esinenud majandusministeeriumi kantsler Marika Priske kinnitas avalikult, et tasude struktuur ja suurus vaadatakse üle.

Priske sõnul on veel vara öelda, kui palju tasu tõstetakse, sest selleks ei piisa vaid Eesti Raudtee soovist – heakskiidu peab andma ka raudteeinspektsioon, kirjutas Postimees. Kõige varem võib tõus tulla järgmise aasta kevadest. Varem on räägitud võimalusest, et tasud tõusevad kuni kolmandiku.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077