30. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

British Airwaysi lennuteenindajate streik jääb ära

Kahepäevane British Airwaysi lennuteenindajate streik jääb ära, lennud toimuvad tavapärase graafiku alusel, kirjutas BBC News.

120 tunni pikkustel läbirääkimistel British Airwaysi ja ametühingu vahel jõuti kokkuleppele olulistes küsimustes nagu palk, pension ja haiguslehed. Kokkuleppe kohaselt saavad lennuteenindajad 4,6% palgatõusu sel ja järgmisel aastal.

Kaks plaanitud 72tunnist streiki jäävad ka ära.

British Airways teatas, et kõik lennud Heathrow' ja Gatwicki lennujaamadest toimuvad, kuid teade streigi ära jäämisest jõudis juhtkonnani liiga hilja, et vältida kümnete tuhandete reisijate reisiplaanide ümber korraldamist. Streigihirmus tühistati 1300 lendu.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077