26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saarte Liinide nõukogu mullust ja tänavust eelarvet ei kinnitatud

Täna toimunud Saarte Liinide nõukogu koosolekul mullust ja tänavust eelarvet veel ei kinnitatud, kuid jõuti üksmeelele 2007. a investeeringute ja soetuste kava osas.

Ministeeriumis peetud nõukogu koosolek kinnitas 2007. a investeeringute ja soetuste kava mahus 35 miljonit krooni ning nõukogu 2007. a tööplaani. Samuti toimus Saarte Liinide Arengukava 2007-2013 esimene lugemine, teatas majandusministeerium.

2006. a eelarve täitmist ja 2007. a eelarvet lõplikult ei kinnitatud, kuna täiendavat konsulteerimist audiitoritega vajab ujuvsüvendajasse tehtud kulutuste õige kajastamine raamatupidamisarvestuses. See omakorda mõjutab vastavalt kas siis 2006. a tegelikke majandus- või 2007. a eelarvenäitajaid.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077