22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaministri lennukile sõitis otsa teenindusauto

Täna pärastlõunal sõitis Tallinna lennujaamas Estonian Airi lennukile, mille pardal oli ka peaminister Andrus Ansip koos delegatsiooniga, otsa teenindusauto.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo direktor Inga Jagomäe ütles Päevaleht Online´le, et peaminister ning ülejäänud reisijad olid juba lennukis ning valmis lennuks, kui lennukile sõitis otsa teenindusauto.

Jagomäe sõnul vahejuhtumis keegi viga ei saanud, kuid lennuk vajab tehnilist kontrolli.

Kõik reisijad suunati lennukist välja ning Jagomäe sõnul otsitakse hetkel teist võimalust peaministri lennuks Londonisse.

Estonian Air´st teatati Päevaleht Online´le, et täna kell 16.15 riivas Estonian Airi koostööpartneri, lennundustoitlustusega tegeleva ettevõtte Airo Catering Eesti laadurauto Estonian Airi lennuki ES-ABK tiiba ja vigastas tiivaotsa külge kinnitatud nn 'logo light' lampi (valgustab lennuki sabale maalitud logo).

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077