19. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Musta mere naftaterminal pandi ilma tõttu kinni

Venemaa suuruselt teine sadam Novorossiisk on naftatankeritele tormituulte ja ummiklainetuse tõttu suletud, vahendas Bloomberg sadama agendi Seatrade Maritime Ltd. teadet.

Mustal merel puhuvad lõunatuuled kuni 25 m/s ja tekitavad kuni 5 m kõrguseid laineid. Tühjade naftatankeritega võib sellistes tingimustes dokkimisel juhtuda raskeid õnnetusi. Seetõttu ei lasta sadamasse naftatankereid sisse kuni ilmaolude paranemiseni.

Novorossiiski sadama plaanide kohaselt peaksid sadamatöötajad jaanuaris iga päev tankeritele laadima keskmiselt 960 000 barrelit toornaftat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077