17. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Toomas Vilosius hakkab juhtima Tallinki Soome-Rootsi liini

Tallinki juhatuse esimees Enn Pant ütles täna aktsionäride ees esinedes, et riigikogu liige, endine sotsiaalminister Toomas Vilosius hakkab juhtima Tallinki Soome-Rootsi liini.

Tallink kutsus Vilosiuse eelmise aasta novembris grupi nõunikuks Tallinki ja Silja Line'i töötraditsioonide ühtlustama, et kujundada kahest ettevõttest ühtseid väärtusi kandev korralik firma. Nüüd suundub ta edasi juhtima grupi üht olulisemat liini. Enne Tallinkisse suundumist töötas Vilosius Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liikmena.

Liini uue juhina peab Vilosius tegelema kahe firma, Tallinki ja Silja Line'i töökorralduse ühtlustamisega. "Börs ootab ettevõttelt positiivseid tulemusi ning peame aruandluse ja muu töökorralduse võimalikult kiiresti ühtlustama, et erinevaid andmeid kokku panna," ütles Vilosius.

Kahe firma liitmine ei tähenda, et Silja Line peaks kogu Tallinki süsteemi üle võtma. Ühise süsteemi väljatöötamisel võetakse kokku mõlema parimad küljed. Tööd jätkab uus juht Eesti pinnal. "Minu kontorilaud jääb endiselt Tallinna, kuid päris tihti pean viibima ka Helsingis," lisas Vilosius.

Soome-Rootsi liin oli eelmisel majandusaastal Tallinki Grupis reisijate arvult teine, vedades aastaga kokku üle 805 000 reisija.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077