17. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Toomas Vilosius hakkab juhtima Tallinki Soome-Rootsi liini

Tallinki juhatuse esimees Enn Pant ütles täna aktsionäride ees esinedes, et riigikogu liige, endine sotsiaalminister Toomas Vilosius hakkab juhtima Tallinki Soome-Rootsi liini.

Tallink kutsus Vilosiuse eelmise aasta novembris grupi nõunikuks Tallinki ja Silja Line'i töötraditsioonide ühtlustama, et kujundada kahest ettevõttest ühtseid väärtusi kandev korralik firma. Nüüd suundub ta edasi juhtima grupi üht olulisemat liini. Enne Tallinkisse suundumist töötas Vilosius Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse liikmena.

Liini uue juhina peab Vilosius tegelema kahe firma, Tallinki ja Silja Line'i töökorralduse ühtlustamisega. "Börs ootab ettevõttelt positiivseid tulemusi ning peame aruandluse ja muu töökorralduse võimalikult kiiresti ühtlustama, et erinevaid andmeid kokku panna," ütles Vilosius.

Kahe firma liitmine ei tähenda, et Silja Line peaks kogu Tallinki süsteemi üle võtma. Ühise süsteemi väljatöötamisel võetakse kokku mõlema parimad küljed. Tööd jätkab uus juht Eesti pinnal. "Minu kontorilaud jääb endiselt Tallinna, kuid päris tihti pean viibima ka Helsingis," lisas Vilosius.

Soome-Rootsi liin oli eelmisel majandusaastal Tallinki Grupis reisijate arvult teine, vedades aastaga kokku üle 805 000 reisija.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee