15. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia töötajad saavad 65 tuttuut maasturit

Eesti Energia töötajad saavad ligi 14 miljoni krooni eest 65 uut maasturit

Eesti Energia on välja kuulutanud rahvusvahelise riigihanke 65 maasturi leidmiseks. Eesti Energia transpordispetsialist Jaan Tamm ütles aripaev.ee-le, et maastureid on vaja töötajatele, kes käivad elektriliine parandamas raskesti ligipääsevates kohtades.

Küsimusele, millal töötajad uued autod kätte saavad, vastas Tamm, et esimesed 20 peaks nad kätte saama suvel. Ülejäänud veel siis kahe aasta jooksul.

Millist marki maasturitega elektrikud täpsemalt sõitma hakkavad, on seni veel ebaselge. "Kuna pakkumine kuulutati alles välja," märkis Tamm. Seni on tema sõnul varasemad pakkumised võitnud maasturid Ford Ranger ja Toyota Hilux.

Toyotaid müüb Eestis Amserv Grupp, mis kuulub Raivo Kütile ja Raivo Aavistole. Forde müüb Info-Auto, mis kuulub Viktor Siilatsile.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077