15. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

British Airwaysi töötajad hakkavad streikima

British Airwaysi lennuteenindajad hääletasid ülekaalukalt streigi poolt.

Hääletus toimus arutelul, kus teemadeks olid haiguslehed, palk ja koosseis, kirjutas BBC

Ametühingu korraldatav streik häirib tõsiselt British Airwaysi tööd.

Lennukompanii juhid ja ametühingu juhid töötavad muude lahenduste kallal. Briti lennufirma juhtide sõnul on streik täiesti tarbetu.

Ametühingu juhtide sõnul näitas hääletustulemus, kui tõsine olukord tegelikult on. Nende sõnul on talumatu olukord, kus lennufirma kasum ja aktsiahind kasvab, kuid lennuteenindajaid sunnitakse tööle tulema isegi siis, kui nad on haiged.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077