11. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome politsei ei hakka Tallinki juhtide pidu pikemalt uurima

Soome keskkriminaalpolitsei sõnul ei olnud novembris Silja Symphonyl aset leidnud vahejuhtum kuritegu.

Rootsi meremehi esindav ametiühing Seko nõuab Tallinkilt endiselt hüvitist, kirjutas Soome päevaleht Helsingin Sanomat.

Soome politsei sõnul oli Tallinki finantsjuht Andres Hundi käesirutus ja baarmani tabamine pigem õnnetus. Keskkriminaalpolitsei kuulas sündmuste asjus üle baarimehe ja ühe tunnistaja. "Juhtunus puudub kuriteokoosseis," ütles kriminaalkomissar Henriksson.

Seko ja Tallinki esindajad kohtuvad lähipäevil. "Kui me lahenduseni ei jõua, siis oleme valmis asjaga minema töövaidluskohtuni," ütles Seko juht Janne Rudén.

Seko nõuab firmalt 16 500 euro (üle 250 000 krooni) suurust hüvitist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077