8. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

A2 Autowelt müüs 2006 aastal 655 autot

Oma esimesel täis kalendriaastal müüs A2 Autowelt 655 autot müügikäibega 166 milj EEKi. Alates avamisest 2005 aasta augustist on müüdud 909 autot 232 milj EEKi väärtuses.

Müüginumbrid näitavad selgelt, et ostjad on läinud teadlikumateks ning eelistavad kindla ajalooga autosid. A2 Autoweldi kõik autod on õigete läbisõitudega, kõik autod hooldatud ning müüdavad autod kuuluvad A2 Autoweldile, teatas ettevõte. Pidevalt on kohapeal pakkumises 120 autot.

2007 aasta eesmärk on anda klientidele kätte üle 800 sõiduki.

A2 Autowelt OÜ on Saksa firmale kuuluv ettevõte, mis müüb vähekasutatud hooldusajalooga Saksa autosid. Firmas töötab 11 inimest ning müüdavateks põhimarkideks on peamiselt MB, Audi, BMW, Ford ja Opel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077