5. jaanuar 2007
Jaga lugu:

Mutli: ummikumaksu Tallinnas kehtestada pole plaanis

Stockholmis edukalt osutunud ummikumaksu Tallinnas kehtestada ei plaanita, teatas Tallinna pressiteenistus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on kevadel kavas tutvumisvisiit Stockholmi, et näha kuidas seal edukaks osutunud ummikumaks ka tegelikkuses toimib. "Ummikumaksu kehtestamine eeldaks Tallinnas laiapõhjalist diskussiooni ja seda kaalutakse kõige viimase lahendusena. "

Stockholmis katsetati ummikumaksu kogumist eelmise aasta jaanuarist kuni juuli lõpuni. Katseperioodil vähenes kesklinnas sõitvate autode arv 20-25 protsenti ning süsinikdioksiidide õhku paiskamine 9-14 protsenti.

"Talllinn linnal on kavas autostumisest tingitud probleeme lahendada teisel viisil. Näiteks ehitatakse lähiajal välja nn. Põhjaväil, ehitatakse ümber mitmed suured ristmikud, rakendatakse tööle pargi ja sõida süsteem, ehitatakse ühistranspordi radu ning parandatakse selle kvaliteeti" lisas Mutli.

Jaga lugu:
LOGISTIKA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad logistikauudised igal nädalal enda postkasti.

Logistikauudised.ee toetajad:

Enimloetud
Tõnu Tramm
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80tonu@logistikauudised.ee
Lilia Roos
Lilia RoosReklaami projektijuhtTel: 585 485 10lilia.roos@aripaev.ee