5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mutli: ummikumaksu Tallinnas kehtestada pole plaanis

Stockholmis edukalt osutunud ummikumaksu Tallinnas kehtestada ei plaanita, teatas Tallinna pressiteenistus.

Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul on kevadel kavas tutvumisvisiit Stockholmi, et näha kuidas seal edukaks osutunud ummikumaks ka tegelikkuses toimib. "Ummikumaksu kehtestamine eeldaks Tallinnas laiapõhjalist diskussiooni ja seda kaalutakse kõige viimase lahendusena. "

Stockholmis katsetati ummikumaksu kogumist eelmise aasta jaanuarist kuni juuli lõpuni. Katseperioodil vähenes kesklinnas sõitvate autode arv 20-25 protsenti ning süsinikdioksiidide õhku paiskamine 9-14 protsenti.

"Talllinn linnal on kavas autostumisest tingitud probleeme lahendada teisel viisil. Näiteks ehitatakse lähiajal välja nn. Põhjaväil, ehitatakse ümber mitmed suured ristmikud, rakendatakse tööle pargi ja sõida süsteem, ehitatakse ühistranspordi radu ning parandatakse selle kvaliteeti" lisas Mutli.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077