5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektriraudtee müüb kõik piletid läbi elektoonilise müügisüsteemi

Elektriraudtee AS alustas jaanuaris 30 päeva kaartide müümist läbi elektroonilise piletimüügisüsteemi.

Varem müüdi perioodikaarte eeltrükitud kartongpiletitena. Nüüd prinditakse 30 päeva kaardid läbi termoprinteri välja pileti ostmise hetkel rongis. 1 korra pileteid on Elektriraudtee müünud läbi piletimüügiterminaalide juba alates 2004. aasta jaanuarist.

Kogu piletimüügi teostamine läbi elektroonilise süsteemi võimaldab paremini planeerida klienditeenindajate tööd, saada rohkem täpsemaid andmeid reisijate liikumise kohta, vajadusel paindlikumalt luau juurde uusi piletiliike, pakkuda kiiremat teenindust ja vähendada trükikulusid.

Elektriraudtee teenindab reisijaid Tallinn-Aegviidu, Tallinn-Keila-Riisipere, Tallinn-Keila-Paldiski ja Tallinn-Keila-Klooga-Rand liinidel. Aastas teenindab Elektriraudtee 3,25 miljonit reisijat.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077