4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saaremaa - Stockholmi laevaliin on vaid ajaküsimus

Eile viibisid Saaremaal AS-i Tallinna Sadam esindajad, kes koos Saare maavanemaga külastasid Saaremaa sadamat ja Mustjala vallavalitsust.

Stockholmi laevaliini avamist käsitleti Kasemaa sõnul vaid põgusalt. Mustjala vallavalitsusele tutvustati mõtet uute liinide, sealhulgas Stockholmi liini uuringust, mida toetavad ka Tallinna Sadam ja maavalitsus. Maavanema Toomas Kasemaa sõnul Stockholmi liin ka kindlasti avatakse, küsimus on vaid ajas, ja enne tuleb loomulikult teha ka tasuvusuuring, kirjutas Oma Saar.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077