4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liikluskindlustuse maksed kallinevad lähiaastail

Liiklusõnnetuse hüvitise lae tõus viie miljoni euroni suurendab ka kindlustusmakseid, kirjutas Eesti Päevaleht.

Viie aasta pärast on liiklusõnnetuse ohvritel võimalik kätte saada praegusest kümneid kordi suurem maksimumhüvitis, mis tähendab aga autoomanikele järkjärgulist kindlustuspoliiside kallinemist.

Eestil tuleb peatselt võtta üle eurodirektiiv, mis tõstab hiljemalt 2012. aasta jaanuariks kannatanutele makstava hüvitise lae isikukahju puhul viie miljoni ja varakahju puhul ühe miljoni euroni, seda sõltumata kannatanute hulgast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077