3. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viking Line haaras turuosa

Soome laevakompanii Viking Line kasvatas möödunud aastal turuosa peamiselt Tallinna liinil.

Viking Line kasvatas eelmisel aastal reisijate arvu 4,6%. Aasta jooksul vedas Viking Line kokku 5,6 miljonit reisijat ehk 250 000 inimest rohkem kui 2005. aastal. Suurim lisa tuli Tallinn-Helsinki liinilt, kus tõus oli pea 25%, kirjutas Kauppalehti.

2008. aasta jaanuaris toob firma liinile uue varasemast tunduvalt kiirema aluse Viking XPRS, mis hakkab sõitma ka jäisel merel. Soome lahe ületamine uuel alusel võtab umbes kaks ja pool tundi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077