• 27.12.06, 13:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tallink maksab Ninnasele 30 000 krooni kuus

Tallink teatas enne pühi aktsionäride üldkoosoleku teate raames börsile, et maksab nõukogu esimehele kuutasuks 30 000 krooni ja nõukogu liikmetele 25 000 krooni.
Tallink tegi koosolekul aktsionäridele ettepaneku valida AS Tallink Grupp nõukogu liikmeks järgnevaks volituste tähtajaks Sunil Kumar Nairi ja uueks nõukogu liikmeks Kalev Järvelille. Firma nõukogu esimees on firma kodulehe andmetel Toivo Ninnas. Teised liikmed on veel Eve Pant, Ain Hanschmidt ja Kustaa Lauri Äimä.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 01.10.24, 11:27
Autoliising on minevik: kuidas saada ettevõtte autokulud kontrolli alla
Ettevõtte äritegevuseks vajalikud sõidukid soetatakse enamasti liisinguga, mida finantseerib üldjuhul pank. Sellega kaasnevad sõidukite korralised hooldused, rehvivahetused ja kindlustusjuhtumite puhul ka hulganisti asjaajamist. Selline sõidukipargi haldamise viis on ettevõtte jaoks märkimisväärse ajakuluga, eriti kui sõidukeid on rohkem.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele